Twitter Doğal Takipçi Arttırma Yolları

Twitter Doğal Takipçi Arttırma Yolları

Doğal olarak twitter takipçi artırma yolları nelerdir? Bu sorunun cevabını verebilmek için öncelikle twitter kullanıcı profiline odaklanmak gerekir. Bazı başarılı smm panel hizmetleri arasında da doğal yollardan takipçi artırma konusunda destek almak mümkün olabilir.

Twitter Kullanıcı Özellikleri

Öncelikle twitter kullanıcılarının %80’inden fazlasının haber ve güncel konularda yorum yapmak yada yapılmış yorumları okumak için twitterı ziyaret ettiği unutulmamalıdır. Yapısı gereği twitter çok uzun yazılara yada bilgilere karşı kurulmuş bir sosyal medya platformu olarak ön plana çıkar.

Bu sebeple öncelikli olarak görsel içeren twitler paylaşırsanız takipçilerinizin sayısını doğal bir şekilde artırmanız mümkün olur.

Burada görsel kullanımından bahsederken şu konunun da altını çizmek isteriz ki, bu görsellerle beraber güncel konular hakkında da kısa kısa yorumlarınızı belirtmeniz önemli olacaktır.

Twitterda kullanıcılar kendileri ile aynı fikirde olan kişileri takip etmeye meyillidir.  Bu sebeple çok keskin cümleler kurmamaya özen göstermeli ve her zaman için daha anlayışlı bir çizgide ilerlemelisiniz.

Video Paylaşımı Son Derece Önemlidir

Twitter’da ki tüm popüler kullanıcılar incelendiği zaman yoğun olarak video kullandıklarını görmek mümkün olur. Bu hem daha fazla dönüş almalarını sağlar. Hem de kullanıcıların sizi takip etme ihtimalini artırır.

Yalnız burada dikkat edilmesi gereken bir konu başlığı bulunur ki o da yoğunluğun düzgün ayarlanmasıdır. Sürekli olarak ana sayfanızda sizi görmekten hoşlanmayacak takipçileriniz sizi takibi bırakabilir. Bu sebeple günün yoğun paylaşım yapıldığı zaman aralığı olan 18.00 – 22.00 arasında mutlaka paylaşım yapmalı sonraki  zamanlarda ise daha seyrek twit atmalısınız.

Hashtag Kullanmaya Özen Gösterin

Twitter için olmazsa olmazlar arasında hiç şüphesiz hashtag kullanımı ilk sırada yer alır. Elinizden geldiğince attığınız twit ile alakalı hashtag kullanmaya çalışın. O konuda daha fazla içerik görmek isteyen kullanıcıların merak etmesini sağlayacaktır.

Bir diğer konu başlığı ise esprili bir dil tercih etmektir. Asla unutulmaması gereken en önemli konu başlığı ise twitterda mizah yapan profillerin takipçi sayılarının diğer profillere göre daha fazla olduğudur. Bu sebeple hashtag ile birlikte esprili bir üslup sizi daha fazla ön plana çıkarır.